Verkoopvoorwaarden
Algemeen
De onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen diensten van de YellowMarker. Door uw bestelling te plaatsen bij YellowMarker verklaar je daarmee meteen dat u akkoord gaat met de bepalingen in deze voorwaarden. Prijzen zijn excl. verzendkosten.
Bestellen en betalen
Na het plaatsen van een bestelling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U ontvangt zo snel als mogelijk een mailtje waarin wordt beschreven wat u totaal moet betalen. Wanneer u uw betaling via bank of giro heeft gedaan en deze met de kenmerken binnen is gekomen wordt het artikel verstuurd. Uw artikel wordt vanaf het moment dat uw bestelling binnenkomt gereserveerd. De reservering vervalt als de betaling niet binnen het termijn van 5 dagen is voldaan.
Leveren
Afhankelijk van het artikel wordt je bestelling in een envelop of pakket verpakt. Verzendkosten liggen tussen €3.50 en €10,-. Brievenbuspost afhankelijk van het gewicht. Leveringen buiten Nederland en binnen Europa zijn mogelijk. Via de mail worden de portokosten aan u doorgeven.
Aansprakelijkheid
Informatie op de site van YellowMarker is zorgvuldig samengesteld en weergegeven. YellowMarker kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie onvolledig of niet juist zijn weergegeven. YellowMarker is hiervoor niet aansprakelijk. Zouden zich fouten voordoen dan zal YellowMarker alles in werking stellen dit zo snel mogelijk te herstellen. YellowMarker kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen tussen de digitale afbeeldingen en het uiteindelijke product ten gevolgen van beeldschermkwaliteit.
Overmacht
YellowMarker is niet aansprakelijk voor hinder ten gevolgen van overmacht. Hieronder wordt verstaan transportstagnatie en bedrijfsstoring bij YellowMarker. In geval van overmacht heeft YellowMarker het recht de bestelling op te schorten of zonodig de overeenkomst te ontbinden. Hierover wordt u dan schriftelijk ingelicht. YellowMarker is niet verplicht tot het betalen van enige schadevergoeding.
Copyright
Deze website is in zijn geheel auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn voorbehouden aan YellowMarker.
 
reclamebureau Valkenswaard